Flex Online Marketing

Wie is Flex Online Marketing?
Flex Online Marketing is een online marketingbureau dat organisaties adviseert en ondersteunt bij hun online marketingactiviteiten. Van het opzetten, beheren en monitoren van social media kanalen tot het maken en verzenden van nieuwsbrieven en van contentbeheer van de website tot het analyseren van de websitebezoekers. Er zijn tal van mogelijkheden, het is maar net waar de behoefte ligt of waar de capaciteit of knowhow tekort schiet. Flex Online Marketing kan op verschillende manieren bijspringen en is altijd flexibel, kleinschalig & 24/7 inzetbaar!

Birgit van der Vleuten Flex Online Marketing

Flex Online Marketing is opgericht door Birgit van der Vleuten. Na een aantal jaren gewerkt te hebben als (Online) Marketeer bij onder andere een toonaangevende ICT-consultancy organisatie en een groot autobedrijf in Zuid-Nederland, werd in 2012 de stap genomen om aan de slag te gaan als zelfstandig professional. Oftewel: als Freelance Online Marketeer. Op 1 oktober 2012 is Flex Online Marketing officieel van start gegaan.

Daarnaast is Flex Online Marketing ook onderdeel van een samenwerkingsverband genaamd ‘De Mediateers’. Hierbij wordt, samen met andere professionals, gewerkt aan projecten op het gebied van webdesign en online marketing. Ook worden er seminars & workshops over deze onderwerpen gegeven.

Verder zit Flex Online Marketing in de organisatie (bestuurslid) van Social Media Club 0495. Dit is de SMC voor Weert en omgeving. Flex Online Marketing geeft hier eens in de zoveel tijd ook zelf een presentatie.

Waarom Flex Online Marketing?
Veel gehoorde opmerkingen van organisaties zijn dat zij geen tijd, budget, ruimte of expertise hebben om online marketing gestructureerd in te zetten en/of iemand hiervoor in dienst te nemen. Flex Online Marketing kan hierin ondersteuning bieden en organisaties volledig ontzorgen bij hun online marketingactiviteiten.

Online marketing is vandaag de dag niet meer weg te denken en is onmisbaar geworden in de marketingmix. Flex Online Marketing draagt er zorg voor dat onderstaande (online) marketingdoelen bereikt kunnen worden:

  • Opbouwen van naamsbekendheid

  • Vergroten van de klantenloyaliteit

  • Genereren van bezoekers

  • Realiseren van verkopen

  • Verlenen van service (webcare)

Benieuwd wat Flex Online Marketing voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op of bekijk de diensten & acties die Flex Online Marketing aanbiedt.